georgesandu.ro

Stiluri fotografice de nunta

Alegerea unui singur stil fotografic este destul de greu, nu? Mai ales ales că ai o varietate de stiluri fotografice de nunta și chiar ai de unde alege. De asemenea, poți opta să îmbini două sau mai multe dintrre ele și să realizezi cele mai frumoase fotografii de până acum.

Alegerea unui stil de fotografie ține foarte mult de personalitatea și dorința mirilor, cât și de localul ales. Tocmai de aceea, ți-am pregătit un articol special despre aceste stiluri fotografice de nunta și care sunt cele mai căutate și cerute. Acum ai de unde alege.

Stilul Clasic

Din categoria acestor stiluri fotografice de nunta face parte și binecunoscutul stil clasic. Aceste imagini clasice sunt cele care stau la baza fotografiei, încă din trecut și în continuare sunt mereu izbitoare, superbe și cuceritoare. Similare documentarului acest stil fotografic reflectă realitatea, unicitatea și frumusețea unor momente unice, captate pentru o viață în fotografie. Ca fotograf profesionist, mereu caut să jonglez cu aceste stiluri fotografice de nunta pentru a obține din fotografii povestea care nu are nevoie de cuvinte, ci doar de imagini.

Mereu urmăresc și aștept momentul iar din momentele obișnuite reușesc să obțin momente unice.  Când lucrurile se întâmplă în mod natural, iese cel mai bine. Iar astfel de momente simple trebuie să fie captate în fotografie. Doar este în sarcina unui fotograf profesionsit să vă transforme obișnuitul în frumos, nu? Tu îndrăgești acest stil clasic?

Stilul Artistic

Tot în categoria celor mai folosite stiluri fotografice de nunta se încadrează și cel artistic. Acest stil este foarte special și foarte îndrăgit, mai ales atunci când poți oferi momente unice și artistice. Un alt lucru foarte important ce definește acest stil, dar și celelalte stiluri  fotografice de nunta este în primul rând creativitatea. Cea a fotografului, dar și a mirilor. De asemenea, ține și de dorința cuplului de a se distra și de a se bucura de momentele împreună. Și dacă decorul este unul de poveste, nu omite să te bucuri împreună cu mirii de fotografii inedite, într-un cadru de poveste.

Stilul Dramatic

Un alt stil fotografic de nuntă este cel dramatic. Deși nu este foarte folosit la noi, chiar nu trebuie omis. Dacă până acum căutai doar lumina naturală, aici iluminatul este o componentă cheie a fotografiei dramatice, oferindu-ți astfel posibilitatea de a crea propria lumină de efect. Și acest stil îți oferă posibilitatea de a face fotografii uimitoare, în mod consecvent.

Stilul documentar sau stilul fotojurnalistic

Acest stil de fotografie documentară captează imagini sincere sau spontane ale oamenilor, decorului și acțiunea ce se desfășoară în acel moment. Fotografia în stil documentar sau fotojurnalistic surprinde emoțiile unice, fără înscenări sau cadre planificate. Evenimentele sunt captate într-o formă reală, fix cum se întâmplă, fără regizare sau control asupra lor. Rezultatul? Un album foto ce spune povestea nunții, păstrându-i atmosfera și farmecul, cu râsete, cu momente speciale și tensionate, imortalizate pentru totdeauna.

Daca îți dorești un cadru cât mai natural, fără lumini artificiale și blițuri excesive, atunci un fotograf profesionist poate aborda acest stil fotografic în care să poată folosi exclusiv lumina naturala.

Dintre toate aceste stiluri de fotografie de nunta putem spune că este cel mai folosit și cerut de către miri. Dar ca fotograf profesionist, jonglez cu fiecare stil în parte pentru a obține fotografia perfectă.

Acum că ai aflat câte tipuri de stiluri fotografice de nunta sunt, ce tip de fotografii alegi pentru cel mai important moment din viața ta?

CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA

Lasă un comentariu