georgesandu.ro

Despre fotografia alb-negru în albumul de nuntă

Fotografia alb-negru de la început

Dacă fotografia color este plină de culoare, fotografia alb-negru păstrează misterul și pune focus pe subiectul principal al pozei. Arta fotografică are un parcurs frumos de-a lungul timpului, dar lucrează dupa același principiu: surprinde frumusețea, emoția, misterul.

Cum tehnologia a evoluat foarte mult în ultima perioadă, am cam uitat de aparatul vechi, pe film, greu de developat. Acum fotografia este digitală și ușor de obținut. Dacă în trecut  doar persoanele care aveau o stare materială bună aveau fotografii , acum toți avem un album impresionant acasă. Fotografia este amintirea vie, cu emoții și trăiri ce poate fi păstrată și peste ani.

De ce să alegi fotografia alb-negru la o nuntă

Fiindcă este rară și unică, fotografia-alb negru transmite un sentiment aparte. Cu alte cuvinte, creează acea legătură unică cu trecutul de altă dată. Prin fotografia alb-negru, obțin cadre care surprind emoția din ochii mirilor, nașilor și invitațiilor.

Cred că toți avem acasă clasicele fotografii alb-negru ale părinților și bunicilor noștri și ne uităm cu drag la ele. Dar cum vechiul redevine nou, să vorbim puțin despre fotografia alb-negru și de ce este bine să o introduci în albumul tău cu fotografii de nuntă.

Ce surprinde fotografia alb-negru

Cum nunta este un eveniment important, ca fotograf profesionist trebuie să imortalizezi sentimentele și trăirile mirilor și invitaților în fotografii. Când vorbim de un eveniment cum e nunta, ne gândim în primul rând la culori și tocmai de aceea alegem un decor cât mai diversificat. Totul este învăluit în culori calde, dar asta nu înseamnă că fotografia alb-negru nu va fi reușită, artistică, emoționantă.

Atunci cand viitorii miri aleg să introducă în albumul lor și acest tip de fotografie, practic aleg să transmită sensibilitatea și emoția în una dintre cele mai importante zile.

Fotografia alb-negru este clasică și artistică

Poate vă întrebați de ce? Pentru că este clasică, artistică și poate exprima milioane de emoții și trăiri în același timp. Fotografia alb-negru nu v-ar seca albumul foto, ci din contră l-ar îmbunătăți.  Unele cupluri au înțeles că fotografia alb-negru transmite emoția lor, și privindu-le, poți să trăiești acele momente unice alături de ei. Fotografia alb-negru surprinde evenimentele în forma lor reală, fix cum se întâmplă, fără regizare sau control asupra lor.

Fotografia alb-negru și emoțiile din ziua nunții voastre se vor îmbina atât de bine în fotografia de nunta încât veți avea parte de un decor, parcă desprins dintr-o poveste, unde protagoniștii sunteți doar voi doi. Acum, acest tip de fotografie nu are cum să nu vă cucerească!  Veți obține o atmosferă romantică și intimă, folosindu-vă doar de trăirile voastre. Iar voi, ca miri, aveți foarte multe de oferit!

 

fotografia alb-negru fotografia alb-negru fotografia alb-negru

Ca fotograf profesionist, fotografia alb-negru m-a cucerit deja! Într-un cadru intim pot obține fotografii de nuntă, care ies din tipare, mai ales prin emoție. Acest tip de fotografie practic se bazează pe lumină și umbră iar focusul se pune pe miri și nicidecum pe decor. Emoția este elementul de bază al fotografiei.  Dacă vă doriți un cadru cât mai natural, fără lumini artificiale și blițuri excesive, atunci fotografia alb-negru vă poate pune în valoare.

 

Dacă ți-am stârnit interesul, te invit să descoperi povestea din spatele fotografiilor aici.

 

CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA

Lasă un comentariu