georgesandu.ro

Cum decurge ziua unui fotograf de nunta

Te-ai întrebat vreodată cum decurge  ziua unui fotograf de nunta? Și ce anume trebuie să faci pentru a nu întâmpina probleme? Sunt foarte încântat să vă împărtășesc secrete din spatele scenei, ce se întâmplă, lucrurile distractive, lucrurile stresante, ceea ce trebuie pregătit, practic, un rezumat al întregii zile.

Nunta este o chestiune serioasă, atât pentru un fotograf profesionist de nunta cât și pentru miri. De aceea, trebuie să fii mereu organizat și pregătit!

Deci, hai să recapitulăm: ți-ai rezervat ziua acum un an, ai comunicat în mod regulat cu cuplul pe tot parcursul anului, ai avut o întâlnire înainte de nuntă pentru a trece prin cronologia zilei și să vezi ce își doresc, iar acum a sosit ziua nunții! Iată câteva sfaturi:

Ce face un fotograf de nuntă cu o zi înainte de eveniment:

În primul rând trimite-i un mesaj miresei să îi confirmi din nou că vei fi prezent la nuntă. Emoțiile pentru ea sunt duble.

Adună toată aparatura și asigură-te că bateriile camerei se încarcă, curăță rapid lentilele și toate cardurile. Și cel mai important, nu întârzia!

Un fotograf de nunta începe prin a cunoaște invitații prezenți și locul

Un fotograf de nunta înainte de a pleca la eveniment își verifică din nou aparatura, dacă bateriile sunt încărcate și cardurile libere.

Eu, ca fotograf profesionist, am grijă să am ținuta corespunzătoare pentru fiecare eveniment la care particip.

Odată ajuns la eveniment, ca fotograf profesionist vorbește cu cei prezenți. Astfel invitații se relaxează, iar fotografierea lor va deveni mult mai ușoară pentru tine și relaxantă pentru ei.

Întotdeauna încep cu detaliile, mai exact cu fotografierea inelelor, butonilor, etc. Acest lucru îmi dă timp să mă familiarizez cu locul dar și mirilor să se pregătească. După caut cel mai frumos loc și cel mai bine luminat și încep să captez momente!

Un fotograf de nunta are grijă să surprindă în detaliu cel mai frumos moment al zilei, îmbrăcarea mirelui și a miresei

Frumusețea de a surprinde în fotografii îmbrăcarea mireasei și a mirelui este inimaginabilă. Acolo sunt cele mai multe emoții, trăiri și sentimente. Un mic truc pe care îmi place să-l folosesc la îmbrăcarea miresei este să fac o mulțime de fotografii în acea cameră. De obicei, este bine luminat, are spațiu suficient și îmi oferă și un cadru frumos pentru portrete. Același truc îl folosesc și în camera mirelui.

Ceremonia

Un alt moment important pentru ei, dar și pentru mine, ca fotograf de nunta, este captarea în fotografii a cununiei religioase. Ceea ce se întâmplă la ceremonie este complet în mâinile mele, ca fotograf profesionist, așa că slujba mea este pur și simplu să captez cât mai bine posibil. Fii atent la părinți! Dacă vărsă o lacrimă de fericire, asigură-te că ai reușit! Acest tip de fotografii surprind și transmit cel mai bine emoția. După ceremonie am grijă să captez fiecare îmbrățișare. Nu rata ocazia să faci o glumă la pozele de grup. Astfel ai șansa să surprinzi câteva cadre pline de veselie.

Și nu în ultimul rând, ca fotograf de nunta, am grijă să captez fiecare moment al nunții de la local. De la primirea invitaților, la dansul mirilor, invitații de pe ring, tortul, fiecare moment este important! Pentru că sarcina mea este să fac oamenii fericiți. Dacă ți-am stârnit interesul, te invit să descoperi povestea din spatele fotografiilor aici.

CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA

Lasă un comentariu