georgesandu.ro

Despre The White Manor

The White Manor

Pana in acest moment eu ca fotograf inca nu am avut ocazia sa fotografiez in acest loc dar cu siguranta voi atasat poze la prima ocazie. Am creat acest articol totusi sa pot ajuta viitori mirii sa isi aleaga un spatiu creativ si unic. Din punctul meu de vedere ca fotograf acesta locatie merita o atentie sporita datorita arhitecturii si formelor speciale. mai jos o sa va prezint cateva caracteristici:

Imagini pretuate de pe site-ul: thewhitemanor.ro

Despre The White Manor

Descoper─â minunatul The White Manor perfect pentru nunta ta – un adev─ârat paradis pentru evenimente speciale! Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea unui cadru desprins din basme pentru a v─â celebra momentele de neuitat, acesta este locul perfect pentru dvs.

The White Manor v─â a╚Öteapt─â cu bra╚Ťele deschise, oferindu-v─â un spa╚Ťiu generos, elegant ╚Öi luminos, ├«nv─âluit ├«n natura sa uluitoare. Fiecare detaliu a fost g├óndit cu aten╚Ťie pentru a eviden╚Ťia lumina natural─â, cre├ónd o atmosfer─â magica ├«n fiecare col╚Ť al conacului. De la┬á interior, ve╚Ťi fi captiva╚Ťi de tavanele arcuite de 10 metri ├«n─âl╚Ťime, candelabrele sofisticate, un bar cu rafinament ╚Öi un balcon interior care v─â permite s─â urm─âri╚Ťi ├«ntregul spectacol al evenimentului.

Explora╚Ťi spa╚Ťiul interior dedicat evenimentelor

– o ├«mbinare perfect─â de podea din r─â╚Öin─â gri, pere╚Ťi din lemn vopsi╚Ťi ├«n alb ╚Öi accente metalice. Aceast─â combina╚Ťie confer─â elegan╚Ť─â ╚Öi farmec pitoresc, cu o not─â distinct─â a naturii care nu poate fi replicat─â ├«ntr-un ora╚Ö aglomerat precum Bucure╚Ötiul. Aici, materialele de calitate superioar─â, precum r─â╚Öina epoxidic─â durabil─â ╚Öi panourile de lemn, se ├«mbin─â armonios cu accentele metalice subtile pentru a crea un decor perfect pentru orice eveniment.

O aten╚Ťie special─â a fost acordat─â viitorilor miri – cu dou─â camere separate pentru a facilita preg─âtirea ├«nainte de petrecere sau ceremonie. O scar─â monumental─â conecteaz─â aceste camere la locul evenimentului, oferindu-v─â o scen─â perfect─â pentru cele mai a╚Öteptate ╚Öedin╚Ťe foto ╚Öi momentul First Look.

╚śi pentru cei care viseaz─â la nun╚Ťi ├«n aer liber sau evenimente cu peisaje spectaculoase, spa╚Ťiul exterior al conacului v─â invit─â s─â v─â bucura╚Ťi de ceremonii ├«n mijlocul naturii, apusuri romantice, ╚Öi s─â lua╚Ťi brunch-ul pe teras─â ├«n diminea╚Ťa urm─âtoare evenimentului. Lumina de sear─â suprarealist─â v─â va ├«nso╚Ťi ├«n timp ce dansa╚Ťi sub cerul ├«nstelat, cre├ónd o atmosfer─â romantic─â ╚Öi familiar─â, ├«n timp ce iluminatul personalizat va aduce str─âlucirea perfect─â.

A╚Öadar, dac─â v─â preg─âti╚Ťi pentru un eveniment special, The White Manor este alegerea ideal─â. ├Än plus, accesul facil la loca╚Ťie ╚Öi peisajul idilic c─âtre P─âdurea Snagov v─â vor captiva inima. Pute╚Ťi explora peste 4000 de metri p─âtra╚Ťi de teren verde, locul perfect pentru evenimente exclusive.

The White Manor v─â a╚Öteapt─â cu bra╚Ťele deschise pentru a v─â transforma visul ├«n realitate.

Despre The White Manor

In cazul in care sunteti in cautarea unui fotograf de nunta din bucuresti puteti vizualiza portofoliul meu aici

Portofoliu

CRED C─é O S─é I╚ÜI PLAC─é ╚śI ASTA

Las─â un comentariu